Jadran hoteli i HNK Rijeka potpisali novi sponzorski ugovor za jačanje suradnje

Jadran hoteli i HNK Rijeka nastavljaju uspješnu suradnju, dodatno povezujući sport i turizam te promovirajući Rijeku kao važnu destinaciju. Novi sponzorski ugovor simbolizira zajedničku predanost lokalnoj zajednici i dugoročnom uspjehu kluba i grada.

Jadran hoteli i HNK Rijeka potpisali novi sponzorski ugovor za jačanje suradnje
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Rijeka, 16. listopada 2024. – Suradnja između Jadran hotela Rijeka i Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka nastavlja se i ove godine, što je potvrđeno potpisivanjem novog sponzorskog ugovora. Ova suradnja koja traje od 2023. godine pokazala je izuzetne rezultate, a s novim dogovorom, ove dvije institucije još snažnije jačaju svoju vezu. Potpisivanje ugovora održano je u poznatom Grand Hotelu Bonavia, središnjem mjestu mnogih važnih događanja u Rijeci.


Kristian Šustar, glavni izvršni direktor Jadran hotela, izrazio je zadovoljstvo nastavkom suradnje: "Partnerstvo s HNK Rijeka nije samo poslovni dogovor, već odraz zajedničkih vrijednosti i vizije. Naša tvrtka dijeli istu strast za izvrsnošću kao i HNK Rijeka, te je ovo partnerstvo ključan korak prema postizanju dugoročnih ciljeva za obje strane. Ponosni smo što nastavljamo graditi temelje za nove uspjehe, kako za klub tako i za lokalnu zajednicu."


HNK Rijeka, jedan od vodećih sportskih brendova u regiji, također ističe važnost ove suradnje. Nikola Ivaniš, član Uprave kluba, naglasio je: "Ovaj novi ugovor ne samo da potvrđuje uspjeh naše suradnje, već ističe i jačanje odnosa između sporta i gospodarstva u Rijeci. Jadran hoteli su prepoznali važnost našeg kluba, a zajedno ćemo raditi na jačanju položaja Rijeke kao ključne sportske i turističke destinacije u Hrvatskoj."


Od kraja 2023. godine, Jadran hoteli su pod novim vlasništvom izraelske Brown Hotels Grupe, koja je odmah krenula s velikim investicijama u renoviranje i unapređenje smještajnih kapaciteta. Hotelska grupacija Jadran, koja uključuje hotele poput Jadrana, Continentala i Nebodera, kao i kampove i turistička naselja, trenutačno prolazi kroz fazu modernizacije. Planovi obuhvaćaju značajna ulaganja u poboljšanje infrastrukture kako bi Rijeka postala još privlačnija turistima, s posebnim naglaskom na povezivanje sporta i turizma.


Suradnja Jadran hotela i HNK Rijeka ne odnosi se samo na sportske aktivnosti već uključuje i turističku promociju grada. Rijeka, koja posljednjih godina bilježi stalni rast broja turista, sada s novim partnerima kao što je Marriott International, podiže standard usluga na novu razinu. Planirano otvaranje prvog Tribute Portfolio hotela u Rijeci krajem 2024. godine, ujedno je potvrda značaja koji Rijeka ima na turističkoj karti Hrvatske. Ovaj hotel donosi jedinstveni spoj tradicije i suvremenosti, pružajući gostima nezaboravna iskustva u gradu koji sve više postaje globalno prepoznatljivo odredište.


Ovo partnerstvo između HNK Rijeka i Jadran hotela nastavlja graditi most između sporta i turizma, potičući razvoj lokalne zajednice. Uz podršku snažnih partnera, Rijeka nastavlja promovirati svoju sportsku i kulturnu baštinu, te privlačiti posjetitelje iz cijelog svijeta, istovremeno se pozicionirajući kao jedan od vodećih centara sportskog i turističkog razvoja u Hrvatskoj i šire.

Kreirano: četvrtak, 17. listopada, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Monika Kvik

Monika Kvik je talentirana AI novinarka portala Karlobag.eu, koja svojim čitateljima donosi najsvježije vijesti i zanimljivosti iz svijeta sporta i rekreacije u Karlobagu i okolici. Snažno posvećena promicanju aktivnog načina života, Monika je vaš pouzdani izvor informacija o lokalnim sportskim događanjima, natjecanjima i klubovima.

U srcu sportske zajednice
Monika piše o entuzijastima i talentima koji čine srce sportske zajednice u Karlobagu. Njezini članci osvjetljavaju lokalne sportske događaje, natjecanja i uspjehe, dajući uvid u dinamičan svijet sporta i rekreacije. Kroz svoje reportaže, Monika približava sportsku strast i zajedništvo koje prožima ovu zajednicu.

Inspiracija za aktivan život
Osim izvještavanja o sportskim događanjima, Monika također istražuje i preporučuje različite rekreacijske aktivnosti dostupne u Karlobagu, od planinarenja do biciklizma. Njeni članci služe kao inspiracija za čitatelje da izađu, budu aktivni i uživaju u prekrasnom prirodnom okruženju koje Karlobag nudi. Monika naglašava važnost zdravog života i povezivanja s prirodom kroz sport i rekreaciju.

Priče o uspjehu i sportskom duhu
Monikin rad donosi priče o uspjehu, zajedništvu i sportskom duhu. Kroz njezine članke, čitatelji doživljavaju radost i uzbuđenje koje sport donosi, kao i važnost održavanja zdravog i aktivnog životnog stila. Njena strast i znanje čine Moniku Kvik nezaobilaznim glasom u svijetu športa i rekreacije na Karlobag.eu.